Mihanpostآثار تاریخیپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوری

کشف یک غارنگاره با قدمتی ۳۰ هزار ساله مربوط به عصر یخبندان ؟

به تازگی در حفاری انجام شده در کشور اندونزی یک غارنگاره کشف شده که گفته می شود بیش از ۳۰ هزار سال قدمت دارد . در این غارنگاره تصاویری وجود دارد که  اطلاعات جدیدی درباره فرهنگ عصر یخبندان را ارائه کرده است . در ادامه یا میهن پست همراه شوید .

غارنگاره ای که به تازگی در اندونزی کشف شده است این شبه را در میان باستان شناسان به وجود آورده که انسان هایی که در زمان عصر یخبندان زندگی می کردند دارای نفوذ فرهنگی و استعدادهای هنری اولیه بوده اند . تا پیش از این اروپا به عنوان مهد هنر سازی شناخته می شد اما کشفیات جدید نشان می دهد که انسان‌ های اولیه که از آسیا به استرالیا مهاجرت کردند هنر را در اروپا رواج داده اند .

غارنگاره یا نقاشی غار گونه‌ای نقاشی بر روی دیوارهای غار است که در دوران پیشاتاریخ مرسوم بوده. قدیمی‌ ترین نقاشی‌ هایی از این دست در اروپا قدمتی ۳۲٬۰۰۰ ساله دارند و مربوط به فرهنگ اوریگنشن هستند.منظور اصلی از کشیدن غارنگاره های دوران پارینه‌سنگی نامشخص است. شواهد نشان می‌ دهند که آنها تنها نوعی تزئین محل زندگی در غار نبوده‌ اند چرا که غارهایی که این نقاشی‌ها در آنها یافت شده‌ اند، محل زندگی انسان نبوده‌ اند. این نگاره‌ ها همچنین بیشتر در مناطقی از غارها کشیده شده‌ اند که دسترسی به آنها آسان نبوده است. بعضی نگره‌ ها این نقاشی‌ ها را مرتبط با آداب آیینی یا مذهبی می‌ دانند حال آنکه دیگر نگره‌ ها آنها را روشی برای برقراری ارتباط می‌ شناسند.

در نگاره‌ های موجود در این غارنگاره که قدمت آنها از ۳۰ هزار تا ۴۰ هزار سال تخمین زده می شود، دست‌ های انسانی و نوعی خوک با جزئیات قابل توجه به تصویر کشیده شده است. پیش از این تصور می شد که فرانسه و اسپانیا مهد هنر غارنشینان بوده است اما این نقاشی ها دارای قدمت بیشتری هستند .

یافته های جدید نشان می دهند که ادعاهای قبلی در خصوص فرهنگ کهن قاره اروپا تصوراتی غلط بوده و ساکنان اولیه والاسیا به لحاظ فرهنگ در سطح بالاتری از مردم اروپا قرار دارند . اکنونی حتی برخی از باستانشناسان معتقدند که ارزش اثر هنری کشف‌ شده در اندونزی بدین معناست که احتمالا هنر سنگی در آفریقا، حتی قبل از این که انسان‌ ها پایشان را داخل اروپا بگذارند، ظهور کرده است.

جالب است بدانید نزدیک به ۳۵۰ غار در فرانسه و اسپانیا کشف شده‌ اند که هنرهایی از دوران پیشاتاریخی در آن‌ها دیده می‌شود. در ابتدای کشف شدن این غارها، تشخیص سن نگاره‌ها مشکل بود؛ با این حال امروزه روش‌هایی چون زمان‌سنجی کربنی کمک کرده‌اند تا این زمان‌سنجی بهتر صورت گیرد. این روش اما می‌تواند باعث تولید نتایج نادرست شود چرا که گاهی استخوان‌هایی از دوران متاخر یا متقدم با استخوان‌های یک دوره تاریخی ویژه مخلوط می‌شوند.

باهم در میهن پست تصاویری از غارنگاره کشف شده در اندرونزی را تماشا خواهیم کرد .

منبع   livescience

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا