Mihanpostپیشنهاد سردبیرسینماعلمی و فناوریهوا فضا

مستند مریخ توسط شبکه نشنال جئوگرافی در حال ساخت است

مستند مریخ در حالی این روزها توسط شبکه نشنال جئوگرافی در حال ساخت است که این شبکه هدف ساخت این سریال را الهام از نسل جدید فناوری‌ها برای مأموریت فضایی انسانی به سیاره مریخ و بازسازی حضور انسان در سیاره سرخ را عنوان کرده است. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

 پخش مستند مریخ در شبکه نشنال جئوگرافی تلاشی جدی برای القاء نسل جدید درباره مأموریت انسانی به سیاره سرخ است. اما نکته جالب توجه اینجاست که این شبکه تا چه حد می‌تواند به پروژه اسپیس‌ایکس الونماسک در برنامه اصلی آن یعنی رسیدن به مریخ کمک کند.

مستند مریخ اگر چه می خواهد بیان کننده و روایت کننده سفر انسان به مریخ و شیوه زندگی در آن را برای ما تداعی کند اما در واقع این راه و گام بعدی به سوی آینده با همکاری بیشتر کشورهای پیشرفته از نظر فنی امکان‌پذیر خواهد بود. پخش مجموعه‌های این برنامه به تازگی از شبکه نشنال جئوگرافی آغاز شده است. تهیه‌کننده این مجموعه پیش از این برنده جایزه اسکار شده بود. در این مجموعه، ترکیب بی‌نظیری از روش‌های فنی بیان داستان مورد استفاده قرار گرفته است.

الیته باید گفت که داستان این مجموعه یعنی مستند مریخ  در سال ۲۰۳۳ اتفاق می‌افتد طوری که چند نفر به عنوان اولین انسان‌ها برای انجام یک ماموریت فضایی قدم بر خاک مریخ می‌گذارند. از سوی دیگر، مستند مریخ  می خواهد به چگونگی حضور انسان به فضا و زندگی در سیاره دیگری غیر از زمین را به نمایش بگذارد.

در بخش دیگری از این مستند مریخ مصاحبه‌هایی از افراد مشهور مانند «نیل دی گراس تایسون» و «اندی ویر» پخش می‌شود. همچنین در ادامه، بخشی از این برنامه، به ماسک و برنامه‌هایی که کمپانی او برای سفر انسان به فضا در آینده دارد، اختصاص می‌یابد.

این مساله زمانی قابل درک می‌شود که به میزان اهمیت قابل استفاده بودن مجدد موشک‌های اسپیس‌ایکس در ماموریت‌های فضایی پی می‌برید. از دیگر ویژگی‌های این مجموعه برنامه مستند، شامل پخش کلیپ‌هایی از انفجار موشک‌های فالکون ۹ است.‌

مستند مریخ

موثرترین بخش نمایش مستند مریخ حول یک آژانس فضایی تخیلی موسوم به «سازمان بین‌المللی علوم مریخ» می‌گذرد که توسط یک تاجر اداره می‌شود. با وجود این که این سازمان بین‌المللی یک سازمان خصوصی محسوب می‌شود، اما سرمایه‌گذارانی از تمام دنیا در آن سرمایه گذاری کرده‌اند و همین امر دلیل تنوع نژادی فضانوردان این ایستگاه را توجیه می‌کند.

این برنامه مستند بیشتر مانند مجموعه مریخی (Martian)، آینده‌ای را نشان می‌دهد که در آن تمام دنیا به سوی هدفی مشترک حرکت می‌کنند و آن راه‌یابی به مریخ و تشکیل تجمع در آن سیاره است.

به طور طبیعی مشکلات بر سر راه رسیدن به مریخ وجود دارد. زمانی که فضاپیمای «دایدالوس» به مریخ نزدیک می‌شود، با مشکلات پیشرانه‌ای مواجه می‌شود که فرود بی‌خطر را برای آن غیرممکن می‌کند. با وجود تمام خطرات، خدمه آن زنده می‌مانند. به عبارتی، شواهدی دال بر نابودی آنها وجود ندارد اما شروع شومی بود. به طور کلی، اکتشافات فضایی بسیار هیجان‌انگیزند اما در عین حال مملو از خطر است که هر لحظه جان فضانوردان را تهدید می‌کند.

مجموعه «مریخ» مانند «مریخی» هیجانی نیست اما ترکیب داستان و مستند در آن توانسته است بیننده‌های جوان را به خود جلب کند. ساخت این مجموعه همچنین برای نشنال جئوگرافی هم یک جهش بودجه‌ای به شمار می‌رفت.

منبعengadget

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا