گوناگون

هنرمندان حوزه صنایع دستی مهجور واقع شده‌اند

معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: صنایع دستی می‌تواند به عنوان یکی از راهبردهای توسعه اقتصادی مطرح شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان غربی، “دکتر هادی بهادری” در دومین نمایشگاه سراسری صنایع دستی ایران که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی ارومیه برگزار شد، با اشاره به این‌که صنایع دستی می‌تواند نقطه اتصال فرهنگ و اقتصاد باشد، گفت: با توجه به این که تعداد کارمندان در کل استان به 60 هزار نفر می‌رسد، ایجاد شغل در حوزه صنایع دستی برای 20 هزار نفر نشان از ظرفیت بالای این صنعت در ایجاد اشتغال و کارآفرینی دارد که متاسفانه این پتانسیل برای همگان شناخته شده نیست.

بهادری با اشاره به این‌که هنرمندان حوزه صنایع دستی ذخیره‌های فرهنگی جامعه هستند، گفت: متاسفانه بسیاری از هنرمندان در این حوزه مهجور واقع شده‌اند.

وی تصریح کرد: برای رفع این مشکل بایستی کارهای مختلفی به صورت هم زمان صورت گیرد که در قدم اول بایستی هنر این هنرمندان به صورت مداوم و نه فقط در قالب جشنواره‌های سالانه در معرض دید عموم قرار گیرد و به ابعاد هنری و اقتصادی این محصولات در سطح گسترده‌تری توجه و عنایت داشت.

معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان غربی در خصوص فعالیت‌هایی که جدیدا در راستای اعتلای صنایع دستی استان صورت گرفته است، اظهار کرد: خوشبختانه برای اولین بار توسعه گردشگری، در شورای برنامه‌ریزی به عنوان یکی از تیترهای توسعه استان مطرح شده است.

وی با بیان این مطلب که تصورات غلطی از نقش روستاییان در جامعه شکل گرفته است، افزود: با توجه به این‌که بسیاری از روستاهای استان با مشکل کم آبی مواجه هستند، روستایی‌ها می‌توانند علاوه بر کشاورزی و دامپروری در صنایع مختلف از جمله صنایع دستی فعالیت داشته باشند.

بهادری در خصوص لزوم گسترش مباحث آموزشی مرتبط با صنایع دستی و تعلیم آنها در سیستم آموزش عالی گفت: در حال حاضر در دانشگاه‌های مختلف رشته‌ای به نام فرش تدریس می‌شود اما قطعا این رشته به تنهایی کافی نیست و بایستی برای توسعه در این حوزه رشته‌های مختلفی مانند کار با چوب، گلیم بافی، قالی بافی و سایر رشته‌ها در دانشگاه‌های کشور تدریس شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا