Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوریهوا فضا

کاوشگر Sprite ، کوچک‌ ترین کاوشگر فضایی با زمین ارتباط گرفت

کاوشگر Sprite ، کوچک‌ ترین کاوشگر فضایی در حالی با موفقیت با پایگاه زمینی خود ارتباط گرفته است که این کاوشگر در واقع کوچک‌ ترین کاوشگر فضایی ساخته شده دست بشر در دنیا است و توضیح بیشتر ای که این کاوشگر یک تراشه رایانه‌ای فضایی، سیگنال‌هایی را از مدار زمین و از فاصله 400 مایلی به اپراتورهای زمینی ارسال کرده است. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

کاوشگر Sprite در واقع به اندازه یک کراکر است و مقصد نهایی آن ، سیستم ستاره‌ای Alpha Centauri واقع در 24 تریلیون مایلی زمین اعلام شده است.

هدف از ماموریت کوچک‌ ترین کاوشگر فضایی – کاوشگر Sprite – ارائه تصاویر نزدیک و جمع‌آوری داده از این جرم کیهانی و حتی شناسایی گازهای تولیدشده توسط حیات بیگانه عنوان شده است.

همانطور که می دانید دانشمندان سیارات زیادی را کشف کرده‌اند و به طور مثال ، تلسکوپ فضایی کپلر حدود 2 هزار و 337 سیاره را شناسایی کرده که به اندازه زمین هستند و حول ستارگان خورشیدمانند می چرخند؛ با این حال، سفر کردن انسان به این اجرام کیهانی دوردست غیرممکن است چون برای رسیدن به آن‌ها، یک فضاپیما باید با کسری از سرعت نور حرکت کند.

در واقع، 10 هزار سال طول می‌کشد که یک فضاپیمای بزرگ به ستاره Alpha Centauri برسد اما ناوگانی از کاوشگرهایی مانند Sprite در صورت سبک بودن و کوچک‌بودن ممکن است این هدف را تحقق بخشند.

گفته می‌شود کاوشگر Sprite فقط چهار گرم وزن دارد و مجهز به پنل خورشیدی، حسگرها و قابلیت‌های ارتباطاتی است؛ دانشمندان مدعی‌اند می‌توان اندازه و وزن سامانه‌هایی از این دست را به کمتر از یک گرم رساند.

با هم تصاویری از کاوشگر Sprite ، کوچک‌ ترین کاوشگر فضایی ساخته دست بشر را تماشا می کنیم.

منبع   space

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا