گوناگون

کشت بدون شخم عاملی برای تغذیه بهینه محصولات

2386947 897

سعید سلیمانی در گفتگو  با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ارتقاء بهره وری و حاصلخیزی و حفظ منابع پایه با کشاورزی حفاظتی در نهایت به توسعه پایدار منجر خواهد شد.

وی تشریح کرد: کشت بدون شخم یا بی خاک ورزی را باید از عوامل تاثیرگذار در کاهش عملیات مزرعه و بهبود اقتصاد مزرعه بدانیم.

سلیمانی ادامه داد: خاک از زمان برداشت محصول قبلی تا زمان کشت گیاه بعدی به جز برای اضافه کردن عناصر غذایی در این روش خاک ورزی دست نخورده باقی می ماند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز در ابتدای کشت با استفاده از علفکش ها کنترل می شوند.

وی اظهار داشت: استفاده بهینه از آب و کاهش مصرف سوخت از مهم ترین امتیازات بی خاک ورزی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا