گوناگون

استاندار سیتان‌وبلوچستان: نگاه به حضرت علی (ع) باید فراتر از دین باشد

استاندار سیستان‌وبلوچستان گفت: نگاه به حضرت علی (ع) باید نگاهی فراتر از دین باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان‌وبلوچستان، علی اوسط‌هاشمی در مراسم جشن عید سعید غدیر خم که در دانشگاه پیام نور برگزار شد با بیان منزلت و جایگاه والای حضرت علی (ع) به عنوان آموزگار، عالم و معلم بشریت، اظهار کرد: نوع نگاه حضرت علی (ع) به انسان، نگاه به عدل و عدالت، حق و حقیقت، انسانیت و آزادگی و ارزش انسان است.

وی گفت: در حکومت علی (ع) هر کسی در هر مقام و کسوتی در مقابل قانون با آحاد جامعه برابر است.

وی افزود: قانون در حکومت علی (ع) تبعیض را بر نمی‌تابد و فرقی بین افراد جامعه قائل نیست. بر همین مبنا است که قاضی منصوب حضرت علی (ع) ایشان را به دادگاه احضار می کند و نوع حضور آن حضرت در دادگاه با احترام به شاکی و جایگاه قاضی حضوری با نگاه برابری انسان در مقابل قانون است.

هاشمی با تاکید بر عدالت‌محوری و قانون‌مداری در جامعه اظهار کرد: اگر مقامی مرتکب جرم و لغزشی شد و یا پا را از دایره اختیار خود فراتر نهاد نباید به صرف مقام و منصبی که دارد در حاشیه امن قرار گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: حضرت علی (ع) به هیچ کس اجازه زیاده‌خواهی و رانت‌جویی و رانت‌خواری نمی‌دادند و برخورد آن حضرت حتی با مخالفان و دشمنانشان از تحمل و مدارا و ظرفیت بالای ایشان حکایت دارد تا آنجاکه حقوق قاتل خویش را نیز مورد توجه قرار می‌دهند و به حق او می‌اندیشند.

وی در ادامه گفت: اراده دولت در این استان بر تغییر است و نگاه بلند دولت برای توسعه به‌دور از هرگونه شعار، زیاده‌گویی، دروغ‌پردازی و بازی با افکار و احساسات پاک مردم شکل گرفته است.

هاشمی افزود: با توجه به قابلیت‌های کثیر این استان حضور مسئولانه و اندیشه و فکر و نگاه دانشگاهیان می‌تواند دولتمردان را به مسیری بهتر راهنما و هادی باشد.

استاندار سیستان‌و‌بلوچستان با بیا اینکه فضا دانشگاه باید فضای نقد، تضارب آرا، تکثر و رقابت باشد، خاطرنشان کرد: ما باید این نگاه را تقویت کنیم که نیروی انسانی محور توسعه است و نه نفت و به جای تکیه بر منابع مادی باید بر خرد و اندیشه جمعی برای حل مشکلات تکیه کرد.

وی مسئولان دانشگاه پیام نور را به برگزاری جلسات ماهانه نقد و هم‌اندیشی با دانشجویان فراخواند و اظهار کرد: ما به توسعه انسانی برای بودن بر توسعه پایدار می‌اندیشیم و بر همین اساس معتقدیم دانشجو باید حق پرسش داشته باشد و به آزادی بیندیشد و در دانشگاه که کانون فکر و اندیشه است احترام بگذارد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا