گوناگون

نسبت‌دادن اسیدپاشی‌ها به آمران به معروف خلاف مروت است

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: نباید به توریست‌ها نگاه اقتصادی داشت، بلکه باید به گونه‌ای با آنها رفتار کرد که سفیران کشور ایران در کشور خود باشند و اخلاق و رفتار ایرانیان را الگوی خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی اخوان امروز (دوشنبه) به مناسبت هفته بزرگداشت امر به معروف و نهی از منکر در جمع خبرنگاران، با اشاره به حادثه اسیدپاشی در اصفهان و نسبت دادن آن به سه ارگان اظهارکرد: در این حادثه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و نیروهای بسیجی مورد تهمت واقع شدند که این امر در اثر بی‌تقوایی و خلاف مروت بود.

وی افزود: نباید اجازه شکستن هیبت مجموعه‌های ارزشی داده شود و رسانه‌ها نیز دقت بیشتری در پوشش اخبار و اطلاع‌رسانی داشته باشند و باید کسانی که این اتهام را به نهادهای اجرایی استان وارد کرده‌اند، شناسایی شوند.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با بیان اینکه این افراد جیره‌خواران دشمن و بدخواهان کشور هستند، تصریح‌کرد: این افراد هر لحظه از ابتدای انقلاب تاکنون به اشکال مختلف دلسوختگان نظام را زیرسوال می‌بردند.

اخوان خاطر نشان کرد: امسال شعار ستاد امر به معروف و نهی از منکر با عنوان “تذکر لسانی، پیام مهربانی، نظارت همگانی” است و سیاستگذاری‌های این ستاد بر اساس این شعار برنامه‌ریزی می‌شود.

وی در خصوص برگزاری اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس گفت: ما با اصل برگزاری چنین جشنواره‌ای مخالف نیستیم، اما با این امر که در کنار کار خوب کار بد نیز به دلیل غفلت مسئولان انجام شود، مخالفیم.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با اشاره به هزینه‌های میلیاردی در اجلاس میراث فرهنگی ناملموس گفت: باید مشخص شود که این هزینه‌ها از کجا آمده، دسترنج چه کسانی بوده و از چه منبع درآمدی بوده که اینگونه خرج شده است.

اخوان با اشاره به فقر مشهود در حاشیه‌های شهر و به ویژه در شرق اظهارکرد: با توجه به اقداماتی که در اصفهان اتفاق می‌افتاد آن را استانی برخوردار می‌دانند و این در حالی است که خسارت دیدگان مرده رود از فقر رنج می‌برند و سرمایه‌های اصفهان صرف برگزاری اجلاس می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مطالبات خود را به نهادها ارایه می‌دهد، افزود: ستاد احیای امر به معروف وظیفه اجرایی ندارد و فقط باید در بحث ارایه مطالبات خود به نهادها اقدام کند و در این راستا پیشنهادات و برنامه‌های خود را با بالاترین مسئول نهادهای مختلف مطرح می‌کنیم.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: سیاست ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر نظارت به صورت تذکر لسانی توام با عطوفت است و از هرگونه خشونت و عصبانیت مبرا است و هر کس به نام امر به معروف و نهی از منکر به صورت خشن و عصبانی نسبت به این امر اقدام کند در صورت شناسایی مورد پیگیری و برخورد قرار می‌گیرد.

اخوان درباره نحوه نظارت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در خصوص عرضه پوشاک در بازار اصفهان تصریح‌کرد: عرضه پوشاک در بازار بر اساس تقاضای خریداران است و باید کارهای ریشه‌ای در خصوص فرهنگ انجام شود که این امر زمان بر خواهد بود.

وی درباره امر به معروف و نهی از منکر گردشگران خارجی به اصفهان گفت: نباید به توریست‌ها نگاه اقتصادی داشت، بلکه باید به گونه‌ای با آنها رفتار کرد که سفیران کشور ایران در کشور خود باشند و اخلاق و رفتار ایرانیان را الگوی خود قرار دهند.

مسئولان متولی حجاب و عفاف بعضاً عملکرد خوبی نداشتند

همچنین حجت‌الاسلام محمد زارعان معاون تشکل‌های مردمی ستاد احیا و امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: ماهواره در خانواده‌های ایرانی اثر تخریبی داشته و اگر گذشته بیشترین آمار طلاق در میان زنان کارمند دیده می‌شد، امروز این آسیب به دلیل وجود ماهواره گریبانگیر زنان خانه‌دار شده است.

وی درباره نحوه رسیدگی به وضعیت حجاب در بین توریست‌ها نیز گفت: به دنبال برگزاری جلسات مختلف با مسئولان میراث فرهنگی به این نتیجه رسیدیم که با استفاده از آموزش و تربیت مترجمان تور لیدرها که اکثرا دانشجو نیز هستند فرهنگ حجاب و عفاف در بین توریست‌ها ارایه دهیم.

وی با بیان اینکه در حوزه عفاف و حجاب گاهی عملکردهای گذشته ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر درست نبوده است، افزود: مسئولان متولی حجاب و عفاف بعضاً عملکرد خوبی نداشتند و قصد داشتند چادر را به زور بر سر خانم‌ها کنند، اما باید توجه داشت افراد برای انجام هر کاری باید به باور برسند.

معاون تشکل‌های مردمی ستاد احیا و امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: با توافقی که با اصناف داشته‌ایم صدور مجوز برای فعالیت آرایشگاه‌های زنانه و مردانه با نظارت اولیه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌شود.

زارعان با بیان اینکه کالاهای قاچاق و برخی از تولیدی‌های پوشاک غیرمجاز در اصفهان عامل ورود پوشاک نامناسب به بازار شده‌اند، ادامه داد: در حال حاضر در اصفهان بیش از 120 هزار واحد صنفی وجود دارد که تعداد زیاد این واحدها مشکلات زیادی را برای نظارت ایجاد کرده است.

وی خاطر نشان کرد: عرضه پوشاک متناسب با تقاضا غیرقابل انکار است و باید برای اصلاح پوشش و نوع تقاضای افراد برای پوشش اقدامات فرهنگی و ریشه‌ای انجام شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا