Mihanpostاخبار خودروپیشنهاد سردبیر

کانگوروهای استرالیایی مشکل بزرگ خودورهای خودران کمپانی ولوو !

کانگوروهای استرالیایی در حالی این روزها برای شرکت ولوو مشکل ساز شده اند که این کمپانی در حال آزمایش خودروهای بدون راننده خود در کشور استرالیاست به هنگام تست این خودروها با مشکلی بزرگ روبرو شده است و کارشناسان ولوو اعلام کرده اند که شیوه حرکت کانگوروها پردازش کامپیوترهای تشخصی دهنده حیوانات این خودروهای خودران را مختل کرده اند . در ادامه با میهن پست همراه شوید.

کانگوروهای استرالیایی جانوری از راسته کیسه‌داران علف‌خوار از خانواده درازپایان Macropodidae هستند که در بیشتر کشور استرالیا و گینه نو زندگی می‌کند. کانگورو می‌تواند به کمک پاهایش پرش‌های بلندی انجام دهد. طول این پرشها به سه متر هم می‌رسد. دم کانگوروها بلند و عضلانی است. نوع ماده دارای کیسه ایست که نوزاد کانکورو پس از به دنیا آمدن به داخل آن رفته و در آنجا از شیر مادر تغذیه می‌کند تا به رشد کافی رسیده و قادر به زندگی در بیرون کیسه شود. نوزاد کانگورو در هنگام تولد جثه‌ای بسیار کوچک دارد که قطر آن از دو سانتیمتر بیشتر نمی‌شود. بزرگ‌ترین نوع کانگورو کانگوروی قرمز است.  و حالا این جانور بامزه ربات‌ های راننده یا همان خودروهای خودران کمپانی خودروسازی ولوو را دچار اختلال کرده اند.

رادارها و کامپیوترهای نصب شده در خودروهای کمپانی ولوو در حال حاضر این توانایی را دارند که طیف گسترده ای از محیط اطراف داشته باشند و حتی می توانند عابر و دوچرخه سواری را که ، در پیاده رو در حرکت است را تجزیه و تحلیل کنند و احتمال ورود او به مسیر خود را محاسبه کنند.

کانگوروهای استرالیایی

این شرکت خودرو سازی که یکی از پیشرفته ترین خودروهای رباتیک را در میان شرکت های رقیب دارد اکنون در حال توسعه تکنولوژی خود است ، برنامه ای را برای خودروهای خودران طراحی کرده است که از تصادفات جاده ای با حیوانات جلوگیری کند . اولین سوژه خود را گوزن شمالی یا همان موس انتخاب کرده است .

انواع مختلف گوزن از کانادا و آمریکا گرفته تا گوزن های اروپایی را به فهرست کامپیوتر خود اضافه کند . اما اکنون در حین آزمایش در جاده های استرالیا با مشکلی عجیب روبه رو شده است .

وجود کانگوروهای استرالیایی اختلالی در سیستم درک خودرو به وجود آورده، زیرا حرکت کانگورو با دیگر حیوانات بسیار متفاوت است و وقتی این حیوان در هواست ، فاصله تخمینی کامپیوتر با زمانی که روی زمین فرود می آید متفاوت است .

ولوو در تلاش است که برای این مساله راه حلی بیابد تا بتواند کانگورو را به ربات معرفی کند . معضلی است که باید ولوو به زودی راهی برای آن بیابد.

 

منبع  theguardian

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا